Topp severdigheter London

Billetter London severdigheter og attraksjoner

Vi tilbyr billetter til alle severdigheter og attraksjoner i London som du må få med deg, til markedets beste priser. London Eye, Madame Tussauds, Kensington Palace og Tower of London.
Vi  har et bredt utvalg innen underholdning og opplevelser, som du bestiller enkelt, raskt og trygt online.

La oss ordne dine billetter til severdigheter i London

London er en av de mest besøkte byene i verden, og det er ikke uten grunn. Byen har en rik historie, fantastisk arkitektur, og et stort utvalg av severdigheter som appellerer til alle aldre og interesser.

En av Londons mest berømte severdigheter er Buckingham Palace, som har vært hjemmet til den britiske monarken siden 1837. Bygningen er kjent for sin imponerende arkitektur og er også åstedet for vaktavløsningen, som er en populær attraksjon for besøkende.

En annen berømt bygning i London er Houses of Parliament, som huser parlamentet og Big Ben-klokken. Bygningen er kjent for sin gotiske arkitektur og er et imponerende syn å se både på dag og natt når klokken lyser opp over byen.

London Eye er også en av Londons mest populære attraksjoner. Det er et stort pariserhjul som gir en fantastisk utsikt over byen. Hvis man ønsker å unngå lange køer, kan man bestille billetter på forhånd eller kjøpe en billett som inkluderer rask tilgang til inngangen.

Tower of London er en annen historisk bygning som er verdt å besøke. Denne festningen har en lang historie og har blitt brukt som fengsel, kongelig residens og våpenlager. I dag er Tower of London mest kjent for å huse kronjuvelene, som er en av de mest verdifulle samlingene av juveler i verden.

British Museum er et annet populært stopp for besøkende til London. Museet er kjent for å ha en av de største samlingene av kunst, historie og kultur i verden, inkludert egyptiske mumier, greske skulpturer, og Rosetta Stone.

En annen populær museum i London er Natural History Museum. Dette museet er dedikert til å vise frem og forklare naturens mangfold, inkludert en imponerende samling av dinosaurer, sjeldne insekter og andre dyr fra hele verden.

For de som er interessert i kunst, er National Gallery et must-see i London. Museet har en omfattende samling av malerier fra europeisk kunst fra 1200-tallet til det 20. århundre, inkludert mesterverk fra Leonardo da Vinci, Rembrandt og Vincent van Gogh.

Madame Tussauds er et annet populært stopp i London. Museet har voksfigurer av kjente personer fra hele verden, inkludert skuespillere, politikere, musikere og sportsstjerner. Det er en populær attraksjon for familier og turister.

For de som ønsker å ta en pause fra bylivet, er Hyde Park et flott sted å besøke. Dette parken er en av de største i London og er kjent for sin naturskjønnhet og imponerende fontene. Parken er også vert for en rekke arrangementer og konserter, spesielt om sommeren.

London er en by som bugner av spennende severdigheter, attraksjoner, opplevelser og et bredt spekter av ting å gjøre. Besøk ikoniske landemerker som Big Ben, Tower of London og Buckingham Palace. Utforsk verdensklasse museer som British Museum, Natural History Museum og Tate Modern. London byr på en overflod av kultur, historie og spennende opplevelser for enhver besøkende.