London Zoo

London Zoo

London Zoo er en av de eldste og mest berømte dyrehager i verden. Den ble grunnlagt i 1828, og har siden den gang vært hjemmet til tusenvis av eksotiske dyr og skapninger fra hele kloden.

Dyrehagen har et bredt utvalg av dyr, inkludert aper, tigre, pingviner, elefanter, krokodiller, slanger, skilpadder og mange flere. Den har også en rekke spesielle opplevelser for besøkende, som fôring av sjiraffer, kamelsafari, og muligheten til å se noen av dyrene fra nært hold. Det er også daglige show og foredrag som gir deg en enda dypere forståelse av dyrelivet.

I tillegg til å være en morsom og spennende opplevelse for hele familien, er London Zoo også en pioner innen bevaring og beskyttelse av truede dyrearter. Dyrehagen har et aktivt avlsprogram og jobber for å opprettholde bevaringsinnsatsen for å redde truede arter fra utryddelse.

Hvis du er i London og leter etter en spennende og lærerik opplevelse, er London Zoo et flott valg. Her kan du se noen av de mest eksotiske og fascinerende skapningene på planeten, og samtidig lære om bevaring og beskyttelse av truede dyrearter.

Billetter London Zoo