The Lion King musikal London

Musikalen The Lion King er en dramatisk fortelling om en ung løve, Simba, og hans reise for å bli konge av dyrene i den afrikanske savannen. Historien er basert på Disney-filmen med samme navn.

Musikalen utforsker temaer som ansvar, vennskap, familiens betydning og å finne sin plass i verden. Handlingen starter med at Simba blir født som sønnen til Mufasa, kongen av savannen. Simba lærer om livets syklus, sine ansvarsoppgaver som arving og livet i savannen.

Mufasas onde bror, Scar, ønsker å bli konge og planlegger å drepe Mufasa og Simba for å kunne ta over tronen. Scar klarer å drepe Mufasa og skylder på Simba, som deretter flykter fra savannen og tror at han har drept faren sin. Scar tar over som konge og fører savannen ut i kaos og undertrykkelse.

Etter mange år møter Simba sin barndomsvenn Nala igjen, som oppfordrer ham til å komme tilbake til savannen og ta tilbake tronen. Med hjelp fra sine nye venner Timon og Pumba, bestemmer Simba seg for å ta tilbake sin plass som konge og befri savannen fra Scars onde styre.

The Lion King er kjent for sin imponerende scenografi og utrolige kostymer, samt de kjente sangene fra filmen, som «Circle of Life», «Hakuna Matata» og «Can You Feel the Love Tonight».

Billetter Lion King musikal

Mestselgende musikaler