ABBA

ABBA Voyage konserter London

Dette er en etterlengtet gjenforening av legendariske ABBA etter flere tiår med taushet, og konsertene har vist seg å være en sanseopplevelse som feirer bandets ikoniske musikk.

Musikalen tar publikum med på en magisk reise gjennom ABBA’s musikkunivers. Bandets fire medlemmer, Agnetha Fältskog, Björn Ulvaeus, Benny Andersson og Anni-Frid Lyngstad, opptrer som hologrammer og fremfører en rekke av sine største hits, inkludert Dancing Queen, Mamma Mia, Waterloo og mange flere. Konsertene finner sted i en spesialbygget arena, og scenografien og teknologien er enestående, noe som gir publikum en unik teateropplevelse.

ABBA Voyage konsertene har blitt hyllet for sin nyskapende tilnærming til liveopptredener og sin bruk av avansert teknologi. Den gir fans en sjanse til å oppleve bandets tidløse musikk på en helt ny måte, og den har trukket besøkende fra hele verden til London for å være en del av denne historiske begivenheten.

ABBA’s tilbakekomst til scenen har vært en hjertelig velkomst, og konsertene har bidratt til å forsterke bandets legendariske status i musikkverdenen. Dette er en begivenhet som feirer ABBA’s musikkarv og deres evige appell, og den vil helt sikkert bli husket som en av de mest minneverdige øyeblikkene i musikkhistorien

Et band på ti medlemmer skal fremføre 22 Abba-låter live mens de fire hovedpersonene selv er med digitalt, som såkalte «abbatars».
Det er bygget en egen ABBA Voyage Arena i Queen Elizabeth Olympic Park, øst i London.

Billetter ABBA Voyage konserter

Mestselgende musikaler