Thames Jet

City Cruises ThamesJet

ThamesJet er en adrenalinfylt sightseeingtur langs Themsen i London som gir besøkende en spennende opplevelse og en annerledes måte å se byen på. ThamesJet tilbyr rask båttransport langs Themsen, med hastigheter på opptil 80 km/t, noe som gjør det til en av de raskeste måtene å reise langs elva på.

Under turen får besøkende en fantastisk utsikt over Londons mest kjente landemerker, inkludert Big Ben, London Eye, Tower of London og mange flere. Turen inkluderer også kommentarer om byens historie og severdigheter, samt spennende musikk som gir en ekstra følelse av fart og action.

Turen starter og slutter ved London Eye Pier, og det er flere alternativer å velge mellom, inkludert en kort tur på 20 minutter og en lengre tur på 50 minutter. ThamesJet er en spennende og annerledes måte å oppleve Londons skyline på, og passer for besøkende som ønsker en adrenalinfylt opplevelse kombinert med fantastisk utsikt over byen.

Du vil få utdelt redningsvester før ombordstigning. Vanntette jakker (og om nødvendig bukser) vil bli tilbudt alle passasjerer. Redningsvester og verneklær er City Cruises Plc’s eiendom og må returneres ved slutten av reisen.

Det er viktig å ankomme senest 20 minutter før avgang for sikkerhetsbrief.

Billetter City Cruises ThamesJet