Madame Tussauds severdighet London

Madame Tussauds i London er det opprinnelige Madame Tussauds-museet, åpnet i 1835. Museet inneholder en omfattende samling av voksfigurer av kjente personer innenfor ulike kategorier som sport, musikk, film, politikk og historie.

I Madame Tussauds London kan besøkende få et glimt av britisk og internasjonal historie og kultur. Museet har avdelinger som The Royals, hvor besøkende kan se voksfigurer av den britiske kongefamilien og andre kjente royale, samt en utstilling som fokuserer på britisk musikkhistorie, med figurer av store britiske artister som The Beatles, Adele og Ed Sheeran.

Museet har også en Marvel Super Heroes 4D Experience, der besøkende kan se sine favoritt superhelter som Spider-Man, Iron Man og Captain America i en 4D-kinoopplevelse. Det finnes også en avdeling med figurene fra Star Wars, der besøkende kan ta bilder med figurer fra de populære filmene.

Madame Tussauds London har flere interaktive utstillinger, inkludert muligheter til å delta i scenarier og installasjoner, og det er også mulig å ta en tur bak kulissene og lære mer om hvordan voksfigurene blir laget.

Madame Tussauds London er en av de mest populære turistattraksjonene i byen, og tiltrekker seg årlig hundretusenvis av besøkende fra hele verden.

Billetter Madame Tussauds severdighet i London