Buckingham

London Buckingham Palace Royal Mews

Buckingham Palace Royal Mews i London er en av de mest interessante og historiske attraksjonene i byen. Det er et av de få stedene i verden hvor man kan se de kongelige vognene og hestene i aksjon.

Royal Mews ble opprinnelig bygget i 1760 som en stall for de kongelige hestene, men har siden blitt utvidet og modernisert for å inkludere en rekke fascinerende utstillinger og aktiviteter. Besøkende kan se på de kongelige vognene som har blitt brukt i offisielle seremonier, inkludert den berømte Gold State Coach som har blitt brukt ved kroningsseremonier siden 1760.

Besøkende kan også se på de kongelige hestene som fremdeles blir brukt i dagens offisielle seremonier, samt lære mer om hvordan stallen fungerer og hvordan hestene og vognene blir vedlikeholdt.

I tillegg til utstillingene tilbyr Royal Mews også guidede turer, samt en rekke spesielle arrangementer og aktiviteter gjennom året. Det er også en gavebutikk hvor man kan kjøpe suvenirer og kongelige minnesaker.

Buckingham Palace Royal Mews er en fascinerende attraksjon for både kongelige entusiaster og de som er interessert i historie, kultur og arkitektur.

Mapsign The Royal Mews, Buckingham Palace Rd London SW1W

Billetter London Buckingham Palace Royal Mews