1600×1200

Up at The O2

Drømmer du om å se London fra et helt nytt perspektiv? Opplev adrenalinet og magien ved å bestige taket på det ikoniske O2-arenakomplekset med Up at The O2. Denne unike attraksjonen lar deg klatre opp den buede taket, 52 meter over bakken, og nyte en spektakulær 360-graders utsikt over Londons skyline.

Up at The O2 er mer enn bare en klatretur. Det er en guidet opplevelse som passer for alle aldre og nivåer av fysisk form. Du trenger ingen tidligere klatreerfaring, da du vil være sikret hele veien med spesialutstyr og ledet av erfarne klatreveiledere.

Klatreturen starter med en grundig sikkerhetsbriefing. Deretter vil du kle på deg klatresele og utstyr og følge veilederen din langs den spesialbygde gangveien på taket. Underveis vil du få høre historier om O2s fortid og fremtid, samt interessante fakta om Londons landemerker som du vil se underveis.

På toppen av arenaen kan du nyte den fantastiske utsikten over Londons skyline. Se kjente landemerker som Big Ben, Tower Bridge, London Eye og den historiske Greenwich-observatoriet.

Enten du er en adrenalinjunkie eller bare ønsker en unik og minneverdig opplevelse i London, er Up at The O2 et must-besøk. Bestill billetter i dag og forbered deg på å se London fra toppen!

Billetter Up The O2