london dungeon

billetter til severdigheten London Dungeon

Det er en utstilling med ulike grufulle hendelser gjennom historien presentert på en morsom og spennende måte som gjør den mer interessant for den yngre generasjon.
Noen av de mer enn 40 historiske hendelsene som er dekket, inkluderer Den store brannen i London , Jack the Ripper, Judgement Day, Torturkammeret, Henry VIII, Tower of London og Den franske revolusjon. I 2003 åpnet det en spesiell utstilling om pesten i London 1665.
I 2004 åpnet London Dungeon sin nyeste attraksjon: Båtturen til helvete og Speillabyrinten, som er den største labyrint laget av speil i verden. Den siste attraksjonen er Sweeney Todd: The Demon Barber of Fleet Street.

London Dungeons og underavdelingene utvikler seg stadig fra å være «statisk» som klassiske museumsutstillinger, til å bli mer og mer «interaktivt teater». Flere skuespillere enn før trekker de besøkende i stadig større grad inn i mørke, skumle, frydefulle og historiske «scener»: Demonstrasjon av torturinstrumenter på intetanende publikum, bli halt inn i en 1800-talls rettssal og dømt til døden, være vitne til henging eller løpe livredd gjennom Londons brennende gater mens røyk velter frem.
Adresse: County Hall, Westminster Bridge Road, London, SE1 7PB
Tube: Waterloo

Billetter London Dungeon fra kr 210,-

Recent Posts