Cutty Sark London

Cutty Sark er et historisk seilskip som nå fungerer som museum og turistattraksjon i London. Skipet ligger på bredden av Themsen i Greenwich, og er en av de mest populære turistattraksjonene i byen.

Cutty Sark ble bygget i 1869 og var et av de raskeste og mest avanserte skipene i sin tid. Det var kjent for å transportere te fra Kina til Storbritannia på rekordtid, og var en av de mest berømte klipperskipene fra den store seilskutetiden.

I dag kan besøkende oppleve skipets rike historie og klatre om bord for å se hvordan mannskapet levde og arbeidet på sjøen. Museet inneholder også interaktive utstillinger, filmer og presentasjoner som gir besøkende en dypere forståelse av skipets historie og betydning.

I tillegg til skipet og museet, er Cutty Sark omgitt av en vakker park og er en del av det UNESCO-listede Greenwich Maritime World Heritage Site, som inkluderer flere andre viktige maritime og kulturelle severdigheter i området. Besøkende kan også utforske den historiske byen Greenwich, som er kjent for sin rike maritime arv, vakre parker og fantastisk utsikt over London skyline.

Mapsign Cutty Sark. King William Walk, London, SE10 9HT
Tube London North Greenwich

Billetter Cutty Sark