Jack The Ripper Walking Tour

London Jack The Ripper Walking Tour

På denne 2-timers «Jack the Ripper Walking Tour» vil du få utforske hvordan en høst av terror i 1888 fortsatt kan sende en skjelving nedover ryggen til denne dag.

Oppdagelsen av en kropp 31. august 1888 i Londons East End satte i gang en av de mest kjente menneskejaktene i kriminalhistorien. I over 120 år har «Ripperologer» og amatør-detektiver prøvd (og feilet) å oppdage identiteten til mannen kjent som Jack the Ripper!

Din ekspert-guide, en «Ripperolog», vil ta deg med på en fengslende spasertur rundt noen av åstedene for drapene, samt andre nøkkelsteder knyttet til dette grusomme mysteriet, inkludert steder som Hanbury Street, Mitre Square og Dorset Street.

Guiden vil sette stemningen og følelsen fra tiden Ripperen utførte sin terror. Hver guide har sin egen teori om forbrytelsene, og du kan trekke dine egne konklusjoner om identiteten til morderen på slutten av turen.

Gjennom hele Jack the Ripper Walking Tour vil du utforske den historiske bakgrunnen for Whitechapel-mordene og deres plassering i en sjanger nesten i sin egen rett. Vi vil undersøke hvordan offentlig oppfatning av disse grufulle, men fengslende, drapene har blitt formet, og sammenligne det med virkeligheten i 1888.

Billetter Jack The Ripper Walking Tour London