Oxford

Morse, Lewis & Endeavour Tour of Oxford

Besøk pubene og gatene som er kjent for de berømte Oxford-detektivene.

På denne guidede Morse-turen i Oxford er den gamle byen bakgrunnen for skjermbildenes eskapader som har blitt likt av publikum over hele verden siden 1980-tallet. Guiden din vil dele fascinerende historisk informasjon om høyskolene, pubene, gatene, husene og andre steder som er kjent for Morse og hans meddetektiver, samt interessante anekdoter om hvordan showet og karakterene ble utviklet.

For mange har Oxford lenge vært assosiert med sitt berømte universitet. Imidlertid er det for fans av Inspektør Morse, Lewis og Endeavour drapshovedstaden i verden, der drap, korrupsjon og uanstendighet florerer.

Byen Oxford har vært innstillingen ikke bare for Inspektør Morse-bøkene og TV-serien, men også dens avleggere – Lewis og Endeavour. På Inspektør Morse-turen i Oxford med Lewis og Endeavour-steder, vil du kunne undersøke nærmere inn i verdenen til forfatter Colin Dexters berømte detektivskapelse.

Selv om turstrekningen varierer litt hver uke, avhengig av hvilke høyskoler som er åpne, vil du få se steder som er kjent for Morse, Lewis og Hathaway. Mange scener er filmet i hjertet av den gamle byen der turen starter, inkludert steder som The Randolph Hotel, The White Horse pub og Broad Street for å nevne noen av de mest populære stedene.

Du vil få besøke faktiske steder fra serien, inkludert et besøk til en av høyskolene som ble brukt i showet, høre fascinerende historisk informasjon om den gamle byen Oxford og gå bak kulissene til Inspektør Morse.

Mer informasjon:

  • Se noen av høyskolene i Oxford som er brukt som fiktive steder eller inspirasjoner i Morse, Endeavour og Lewis.
  • Se filminnspillingssteder som også har blitt vist i episoder av Lewis og Endeavour.
  • Få oversikt over de mange pubene hvor Morse nøt en engelsk øl.
  • Lær hvordan forfatter Colin Dexter skapte karakteren og hvor han fikk inspirasjonen fra.

Transport til Oxford:
Transport enten fra Euston Station eller Paddington stasjon med tog til Oxford. Undergrunn til stasjonene. Total reisetid med undergrunn 1 t 45 min.Også muligheter for busstransport.

Billetter Morse, Lewis & Endeavour Tour of Oxford