Cruise

Themsen River Cruise

Thames Cruise, eller Themsen Cruise, er en populær turistattraksjon i London som gir besøkende muligheten til å oppleve byen fra elven Themsen. Det er flere selskaper som tilbyr Thames Cruise, og hver tur gir en unik utsikt over Londons landemerker og severdigheter.

På en Thames Cruise kan besøkende nyte utsikten over ikoniske landemerker som Tower Bridge, Houses of Parliament, Big Ben, London Eye, St. Paul’s Cathedral og mer. Noen cruise inkluderer også kommentarer fra en guide som gir historisk og kulturell informasjon om byen og severdighetene langs elven.

Noen Thames Cruise-arrangører tilbyr også spesielle cruise som inkluderer mat og drikke, musikkunderholdning eller utsiktsdekk med glassvegger. Disse turene er spesielt populære om kvelden når byens lys skaper en magisk atmosfære langs elven.

En Thames Cruise er en flott måte å se byen fra et annet perspektiv og nyte en avslappende tur langs elven mens man tar inn Londons vakre arkitektur og historie. Turene er tilgjengelige hele året, og det er flere avgangstider å velge mellom.

Avgang fra brygga ved siden av London Eye.

– 40-minutters sightseeingcruise
– Tilgjengelig for rullestolbrukere
– Passer i all slags vær

Mapsign County Hall , London, SE1 7PB
Tube London Waterloo, Embankt

Billetter Themsen River Cruise