Buss sightseeing i London – Big Bus Tour Classic

Big Bus Classic sightseeing er en av de mest populære buss sightseeing-turene i London. Det drives av Big Bus Tours, som tilbyr tjenester i flere byer rundt om i verden. Turen går langs de mest populære severdighetene i London, som inkluderer Buckingham Palace, Tower of London, Big Ben, London Eye, St. Paul’s Cathedral og mange andre steder.

Turene kjører på åpne toetasjes busser, slik at besøkende kan få panoramautsikt over byen mens de lytter til lydguiden som gir informasjon om severdighetene. En annen fordel med Big Bus Classic sightseeing er at billettene gir ubegrenset tilgang til turen hele dagen, og gjestene kan hoppe på og av bussen ved ulike stoppesteder.

I tillegg til Classic sightseeing-turen tilbyr Big Bus Tours også andre turer, inkludert en natttur og en Themsen River Cruise-tur, som gir en annerledes og unik opplevelse av London. Det finnes også kombinerte billetter som gir adgang til andre turistattraksjoner i London.

En annen fordel med Big Bus Classic sightseeing er at det finnes flere ruter og stoppesteder rundt om i byen, noe som gir besøkende muligheten til å tilpasse turen etter sine egne preferanser og interesser. Big Bus Tours har også flere språkalternativer for lydguiden, slik at besøkende kan velge å lytte til informasjonen på sitt eget språk.

Billetter buss sightseeing i London