Tower Bridge

Tower Bridge Exhibition London

Tower Bridge er en av de mest kjente landemerkene i London og en populær turistattraksjon. Det er en kombinasjonsbro og en klaffebru som krysser Themsen, og som forbinder bydelene Tower Hamlets og Southwark.

Byggingen av broen begynte i 1886 og ble fullført i 1894. Den ble designet av arkitektene Horace Jones og John Wolfe Barry, og har siden blitt et ikonisk symbol for London. Broen har to tårn, hver på over 60 meter høye, og en gangvei på toppen som gir en fantastisk utsikt over byen.

Besøkende kan også utforske Tower Bridge Exhibition, som gir et innblikk i broens historie og funksjon. Utstillingen inkluderer en interaktiv utstilling som viser hvordan broen fungerer, og hvordan den har blitt brukt i løpet av sin historie. Det er også mulig å gå på en guidet tur på toppen av broen, og se den fantastiske utsikten over London.

Tower Bridge er også kjent for sin nattbelysning, som gir en fantastisk utsikt over byen. Hver natt blir broen belyst med tusenvis av lys som skaper en spektakulær synsopplevelse.

Tower Bridge er en flott opplevelse for alle som besøker London, og gir besøkende muligheten til å oppleve et av byens mest ikoniske landemerker. Det anbefales å planlegge besøket godt for å unngå kø og sikre seg de beste utsiktene.

Mapsign Tower Bridge Road, London, SE1 2UP
Tube London London Bridge/Tower Hill

Billetter Tower Bridge Exhibition London