Bakery

Brigit’s Bakery & Afternoon Tea Bus Tours

Bakery Afternoon Tea Bus er en unik og populær opplevelse i London som tilbys av B Bakery. Det er en kombinasjon av en klassisk engelsk afternoon tea og en sightseeingtur rundt i byen på en tradisjonell London-buss.

Gjestene får servert en deilig afternoon tea, inkludert et utvalg av sandwiches, scones med syltetøy og krem, kaker og te, mens de nyter utsikten fra bussen. Denne opplevelsen gir en unik måte å se byen på samtidig som man nyter en klassisk engelsk tradisjon.

Bussens rute inkluderer noen av de mest populære severdighetene i London, som Big Ben, London Eye, Tower of London, St. Paul’s Cathedral og mange andre steder. Mens gjestene nyter maten, kan de også lytte til en lydguide som gir informasjon om hver av severdighetene og deres historie og betydning.

Bakery Afternoon Tea Bus er en populær aktivitet, og det anbefales å bestille på forhånd for å sikre seg plass. Det er også flere alternativer tilgjengelig, som en vegansk eller glutenfri meny, samt en champagne-oppgradering for ekstra luksus.

Mapsign 8 Northumberland Ave London WC2N 5BY
Tube London Charing Cross eller Embankt

Billetter Brigit’s Bakery & Afternoon Tea Bus Tours