St Pauls London

billetter St. Paul’s Cathedral – prioritert inngang

St Pauls, med sin verdensberømte kuppel, er en ikonisk funksjon i London horisonten, men det er så mye mer til Sir Christopher Wren mesterverk enn sin imponerende fasade. Interiøret, med sine glitrende mosaikker, intrikat steinutskjæring, og fantastiske utsiktspunkter, er bare noen få grunner til at et besøk til St Pauls er et must.

St Pauls er bygget i form av et kors, med kuppelen som kroner skjæringspunktet mellom armene. Det er en av de største kuplene i verden, 111,3 meter høy. Den veier ca 65 000 tonn og er støttet av åtte søyler.

I krypten finnes du figurer og fragmenter av stein som er før katedralen ble bygget, relikvier av en middelaldersk verden. Fra Wrens opprinnelige visjon, Jean Tijous vakre smijern porter av 1700 som fortsatt skiller ut koret fra ambulerende; barn fortsatt tester akustikken i Whispering Gallery; og den 1695 orgel som Mendelssohn spilte en gang fortsatt er i bruk.

Enten St Paul er en gammel favoritt, eller du planlegger din første tur til katedralen, kan vi garantere at du vil ikke bli skuffet. Din billett gir tilgang til hele katedralen.
Adresse: St Pauls Churchyard, London, EC4M 8AD
Tube: St Paul’s

Billetter St. Paul’s Cathedral fra 100,-

Recent Posts