ity Cruises - Afternoon Tea

City Cruises – Afternoon Tea

City Cruises’ Afternoon Tea Cruise er en turistattraksjon i London som tilbyr besøkende en mulighet til å nyte en tradisjonell engelsk ettermiddagste mens de tar en båttur langs elven Thames.

På turen vil besøkende se noen av Londons mest kjente landemerker, som Big Ben, London Eye, Tower Bridge og Tower of London. Det er også en guide om bord som vil gi informasjon om historien til byen og de forskjellige severdighetene som passerer.

Under cruise vil besøkende bli servert en tradisjonell engelsk te, med et utvalg av te fra Twinings, finger sandwiches, scones med syltetøy og clotted cream, og et utvalg av kaker og bakverk. Det er også mulig å bestille alternativer for spesielle diettbehov.

City Cruises’ Afternoon Tea Cruise er en avslappende og unik måte å oppleve London på, og tilbyr en mulighet til å se byen fra en annen vinkel mens du nyter en av Englands mest tradisjonelle opplevelser. Det er et flott alternativ for de som ønsker å slappe av og nyte en rolig ettermiddag på elven Thames.

Mapsign City Cruises – Afternoon Tea, Tower Pier, London, EC3N 4DT
Tube London Monument eller Tower Hill Tube

Billetter City Cruises – Afternoon Tea