Legoland Windsor

Legoland Windsor Resort

Legoland Windsor er en populær temapark som ligger i Windsor i England, rundt 30 kilometer vest for London. Temaparken har mer enn 50 attraksjoner og aktiviteter for hele familien, basert på LEGO-leketøy og temaer.

På Legoland Windsor kan besøkende utforske forskjellige områder, inkludert Miniland, hvor miniatyrmodeller av kjente landemerker som Big Ben, Eiffeltårnet og Taj Mahal er bygd av millioner av LEGO-klosser. I tillegg til Miniland, er det også forskjellige tematiserte områder, som Knights Kingdom, Pirates’ Shores og Adventure Land, med attraksjoner som berg-og-dal-baner, båtturer, karuseller og andre morsomme aktiviteter.

Legoland Windsor har også et hotell og et vannpark-område kalt Splash Landings Hotel, som er åpent fra april til oktober. Parken er åpen fra mars til november, med noen unntak i perioder. Legoland Windsor er et flott sted for familier med barn i alderen 3 til 12 år, og gir en morsom og interaktiv opplevelse med LEGO som tema.

Hvordan reise til Legoland Windsor:
Bare en halvtime fra London Paddington til Windsor & Eton Central, via Slough på Great Western Railway. Eller direkte fra London Waterloo til Windsor & Eton Riverside på South West Trains. Omtrentlig reisetid fra London Waterloo er mindre enn 1 time.
Det går en skyttelbuss til parken fra holdeplasser nær begge jernbanestasjonene; Vær oppmerksom på at dette er en avgiftsbelagt tjeneste og ikke drives av parken.

Mapsign
Tube London

Billetter Legoland Windsor Resort