Call the Midwife tur London

Call the Midwife gåtur i London

En gåtur og opplevelse som tar deg med bak kulissene til denne mye elskede TV-serien. Den inkluderer originale rekvisitter og kostymer fra selve showet. I samarbeid med skaperne av Call the Midwife, Neal Street Productions, blir Call the Midwife Tour overvåket av showets produsenter og inneholder materiale fra den nyeste serien, samt rekvisitter, kostymer, sett og selvfølgelig en kostymert jordmor!

Opprinnelig basert på bokserien skrevet av Jennifer Worth, har den prisbelønte TV-adapsjonen av Call the Midwife tiltrukket seg fans over hele verden siden den først ble sendt i 2012. Mens Nonnatus House-scenene blir filmet på et lukket studio i Surrey, blir mange av eksteriorscenene og andre steder filmet på Chatham Dockyard i Kent.

Sett av mer enn 10 millioner seere og nå nærmer seg sin åttende serie, har Historic Dockyard Chatham i Kent blitt brukt til å representere de fattige delene av East End of London på 1950- og 1960-tallet.

Mens du går rundt dockyard, vil du gjenkjenne gatene og bygningene som har blitt brukt til å portrettere området rundt Poplar Dock (satt i East End-området i London), hvor mange minneverdige scener med stjerner som Miranda Hart og Jenny Agutter har funnet sted. Se steder som Lisbon Buildings, eksteriøret til The London Hospital, Thames dockside-scener, inngangen til Doctor Turners kirurgi og mye mer.

Call the Midwife Tour of Locations er en rolig gåtur ledet av din egen «jordmor». Din «jordmor» vil dele fascinerende anekdoter om filming av showet og bak-scenen-fakta. Din jordmor vil også gi en bakgrunn for Chatham Dockyard selv.

En rekke andre steder rundt Dockyard har dukket opp i BBC One-produksjoner, samt utallige andre film- og TV-showproduksjoner gjennom årene.

Mer informasjon Opplev den offisielle Call the Midwife Tour presentert av skaperne av showet, se filminnspillingsstedene, bak-scenen-bilder og historier og originale rekvisitter og kostymer Gå langs veiene, forbi slumområder og lagerbygninger, der jordmødrene sykler for å hjelpe de mange kommende mødrene å føde Hør anekdoter og bak-scenen-historier om innspillingen av det populære showet Dette er en utendørs gåtur og det er ujevne overflater på turen, så vennligst sørg for at du har på deg komfortable sko. Vennligst gi oss beskjed på forhånd hvis du har noen bevegelseshemninger, så vil vi imøtekomme deg så godt vi kan.

Billetter Call the Midwife gåtur i London