Sealife London Aquarium

Sea Life London Aquarium er en populær turistattraksjon i London, som ligger i South Bank-området i nærheten av London Eye og andre store severdigheter. Det er en av Europas største akvarier og huser over 600 forskjellige dyrearter, inkludert haier, skilpadder, sjøhester, maneter, fisker og mye mer.

Akvariet har flere utstillinger som gir besøkende en mulighet til å lære mer om livet i havet, inkludert Shark Walk, en gangvei som går over en haibasseng, og Ray Lagoon, en utstilling med en rekke forskjellige rokker. I tillegg kan besøkende oppleve en interaktiv strandutstilling, et undervannstunnel og en Amazon Rainforest-utstilling som viser noen av de fantastiske dyrene som lever i verdens største regnskog.

Sea Life London Aquarium tilbyr også et bredt utvalg av aktiviteter og opplevelser, inkludert muligheten til å møte og hilse på noen av dyrene, som skilpadder og sjøstjerner. Det finnes også guidede turer, familievennlige aktiviteter og forestillinger, som fôringstider og dyreopptredener.

Sea Life London Aquarium er en flott opplevelse for alle aldre og gir besøkende en mulighet til å oppleve noen av havets mest fantastiske skapninger på nært hold.

Akvariet ligger rett ved London Eye

Billetter Sealife London Aquarium