Billetter London Aquarium  – prioritert inngang

Besøke The London Aquarium, et av Europas største utstillinger av vannlevende organismer og hjem for opptil 400 arter i over 50 skjermer, fra haier, stingrays og klovnefisk, til Moray ål, Lionfish og sidelengs gående krabber.

London Aquarium er den første attraksjonen av sitt slag i hovedstaden, og er en av Europas største utstillinger av global vannlevende organismer og vises i over 2 millioner liter vann. London Aquarium kombinerer utdanning, avslapping og underholdning gjennom en multisensorisk oppdagelsesreise gjennom elver, innsjøer og hav i verden.

Ingen andre steder i London kan de besøkende komme ansikt til ansikt med haier, se våre pirajaer på foring.

Tilgjengelighet for funksjonshemmede:
På Akvariet, har vi full tilgang for funksjonshemmede med heis til alle nivåer. Det er også handikaptoalett tilgjengelig i hver etasje.

Reis til det frosne Antarktis og oppleve livet med en familie av ekte Gentoo pingviner på Sea Life London Aquarium. Disse akrobatene av pingvinenbor i ICE ADVENTURE – en splitter ny, stor tema opplevelse som vil vise gjester en forskningsstasjon dypt i Antarktis.

Som temperaturen synker vil de besøkende reise gjennom et isete landskap fullt av morsomme interaktive funksjoner.
Se på verden gjennom snøbriller, kjører hendene langs en vegg av ekte is eller dyppe hendene i iskalde bassenger. Gjestene kan også få en smak av polar ‘white out “trening mens de utforsker en rekreasjon av en ekstern Ice Station komplett med autentisk utstyr donert av ledende vitenskap og forskning British Antarctic Survey.
Når de ankommer pingvinens isgrotte, vil besøkende få en direkte vindu inn til tilholdssted for den magiske Gentoo penguin, både over og under jord. Når de dykker under vann og leker i sitt nye hjem med ekte is, vil gjestene oppdage livets utfordringer i den mest ugjestmilde landskapet på jorden og farene dens innbyggere står overfor. De vil også kunne møte noen andre antarktiske dwellers – en trio av japanske Spider Krabber.
Akvariet ligger rett ved London Eye

Adresse: County Hall, Westminster Bridge Road, SE1 7PB
Tube: Waterloo

Billetter London Aquarium fra kr 200,-

Recent Posts