London Eye

London Eye

London Eye er en stor pariserhjulattraksjon som ligger i London, Storbritannia. Det er en av de mest populære turistattraksjonene i London og tiltrekker seg hundretusenvis av besøkende hvert år.

London Eye er over 135 meter høyt og har 32 lukkede kabiner som kan ta opp til 25 personer hver. Turen i pariserhjulet tar omtrent 30 minutter, og gir besøkende en fantastisk utsikt over London og dens mange landemerker, inkludert Big Ben, Houses of Parliament, Buckingham Palace og St. Paul’s Cathedral.

Pariserhjulet ble åpnet i år 2000 for å markere det kommende årtusenskiftet, og ble raskt en stor turistattraksjon. I tillegg til selve turen i pariserhjulet, tilbyr London Eye også ulike oppgraderinger og opplevelser som champagne og vinopplevelser, en privat kapsel for ekstra eksklusivitet, og til og med muligheten til å gifte seg i pariserhjulet.

London Eye er åpen hele året og gir en flott utsikt over byen både om dagen og om kvelden. Det er også mulig å kjøpe billetter på forhånd for å unngå kø, og kombinerte billetter som inkluderer inngang til andre populære attraksjoner i London er også tilgjengelige.

Mapsign County Hall, London, SE1 7PB
Tube London Waterloo

Billetter London Eye