Stonehenge

Busstur Stonehenge

En busstur til Stonehenge fra London er en populær og spennende måte å oppleve en av de mest ikoniske attraksjonene i Storbritannia. Stonehenge er en forhistorisk monument som ligger i Wiltshire, og det er et mysterium hvordan disse store steinene ble plassert på dette stedet for tusenvis av år siden.

Bussturen starter fra London, og tar deg på en reise gjennom det engelske landskapet og til Stonehenge. Turen tar vanligvis rundt 2,5 timer, og du vil ha muligheten til å se noen av de vakre landskapene i England på vei til Stonehenge.

Når du kommer til Stonehenge, vil du bli imponert av synet av de massive steinene som står som en sirkel. Du vil lære om historien til Stonehenge og dens betydning i oldtiden, og du vil også ha muligheten til å vandre rundt monumentet og ta fantastiske bilder.

Det er også en besøkssenter på stedet som tilbyr interaktive utstillinger og en kafé hvor du kan nyte en lunsj eller en kopp te.

En busstur til Stonehenge er en flott måte å se en av de mest berømte og gåtefulle attraksjonene i verden. Du vil få en fantastisk opplevelse og en dypere forståelse av historien og betydningen til Stonehenge, og det er en opplevelse du aldri vil glemme.

Billetter Busstur Stonehenge