Beatles Magical Mystery London

Beatles Magical Mystery London Walking Tour

Beatles Magical Mystery London Walking Tour of Marylebone and Abbey Road London er en guidet tur som tar deg med til steder i London som var viktige for The Beatles på 1960-tallet. Turen tar deg til Marylebone, et område i London som var hjem til flere av bandmedlemmene, inkludert John Lennon og Paul McCartney. Guiden vil ta deg med til steder som var viktige for bandet i Marylebone, inkludert John Lennons hjem og Abbey Road Studios, hvor bandet spilte inn mange av sine mest kjente sanger.

Turen inkluderer også en tur til Abbey Road, der du kan krysse den ikoniske fotgjengerovergangen som er avbildet på coveret av albumet «Abbey Road». Du vil også besøke Abbey Road Studios og se hvor bandet spilte inn mange av sine mest kjente sanger.

Guidene på turen er eksperter på The Beatles og deres musikk, og vil gi deg innsikt i historiene bak sangene og bandets innflytelse på musikkhistorien. Beatles Magical Mystery London Walking Tour of Marylebone and Abbey Road London er en flott opplevelse for alle som er interessert i The Beatles og deres musikk, eller for de som ønsker å utforske Londons musikkhistorie på en unik og spennende måte. Turen går vanligvis om ettermiddagen og varer i omtrent to timer.

Mapsign Oppgis ved bestilling
Tube London Oppgis ved bestilling

Billetter Beatles i London