Shard

The View from The Shard

Med en høyde på 310 meter, er dette den høyeste bygningen i Vest-Europa.
The View ligger på toppen av The Shard, i etasje 68, 69 og 72, og er nesten dobbelt så høy som andre utkikksplattformer i London.

Reis i to høyhastighets heiser, og du vil du raskt nå nivå 68.
Deretter fortsetter reisen til nivå 69 hvor utsikten er enorm og London åpner seg før deg.
Her, i himmelen over London, vil du oppleve en utrolig 360 graders, 64km utsikt over byen.
For den beste utsikten i byen, reis videre til nivå 72, på 244m, det høyeste offentlige nivå av The Shard.

View from The Shard er en av de mest populære turistattraksjonene i London. Det er en utsiktsplattform som ligger i toppen av The Shard-bygningen, som er den høyeste bygningen i Vest-Europa.

Fra utsiktsplattformen kan besøkende nyte en fantastisk 360-graders utsikt over London, inkludert landemerker som Tower Bridge, London Eye, St. Paul’s Cathedral, og mange flere. Besøkende kan se så langt som 64 kilometer på en klar dag, og opplevelsen er spesielt imponerende om kvelden når byens lys skaper en fantastisk atmosfære.

I tillegg til utsiktsplattformen har View from The Shard en interaktiv utstilling som utforsker Londons historie og kultur, samt livet og arbeidet til The Shard-bygningens arkitekter og ingeniører. Det er også en bar der besøkende kan nyte en drink mens de beundrer utsikten.

View from The Shard er en flott opplevelse for alle som besøker London, og er spesielt populær blant de som ønsker å ta flotte bilder av byen. Billetter til utsiktsplattformen kan kjøpes på forhånd eller på stedet, men det kan være lurt å bestille på forhånd for å unngå kø.

Billetter The View from The Shard