Warner Bros. Studio Tour

Harry Potter Studio heldagstur med buss

Warner Bros. Studio Tour London – The Making of Harry Potter er en populær turistattraksjon i London, som gir besøkende en mulighet til å utforske bak kulissene til Harry Potter-filmene. Turen finner sted på studioene der de åtte Harry Potter-filmene ble laget, og gir besøkende et unikt innblikk i produksjonen av filmene.

Besøkende kan utforske en rekke forskjellige utstillinger, inkludert filmsett, kostymer, rekvisitter, og spesialeffekter. Det er også mulig å se replikaer av kjente steder fra filmene, som Hogwarts’ store sal, Gryffindors sovesal, Diagon Alley og Platform 9 3/4.

En av de mest populære attraksjonene på turen er det detaljerte modellsettet av Hogwarts, som ble brukt i filmene. Modellen er hele 50 fot lang og tok et team av designere og byggere over syv måneder å bygge.

Turen inkluderer også muligheten til å prøve ulike aktiviteter, som å fly på en sopelime, lære å trylleformulere og se hvordan skapningene i filmene ble laget. Det er også en gavebutikk som selger Harry Potter-merchandise og suvenirer fra turen.

Warner Bros. Studio Tour London – The Making of Harry Potter er en flott opplevelse for alle Harry Potter-fans og gir besøkende en unik mulighet til å oppleve magien fra filmene på nært hold. Det anbefales å bestille billetter på forhånd for å sikre seg plass.

Prisen inkluderer busstransport til og fra Warner Brothers Studio samt inngangsbillett.

Billetter Harry Potter Studio