The Woman In Black

The Woman in Black teater London

«The Woman in Black» er et skuespill skrevet av britiske forfatteren Susan Hill. Stykket hadde sin urpremiere i 1987 og har siden blitt en populær teaterproduksjon over hele verden. Skuespillet er en skrekkfortelling som handler om en advokat som heter Arthur Kipps, som reiser til en avsidesliggende landsby for å ordne opp i papirene til en nylig avdød klient. Men når han begynner å undersøke klientens hus, oppdager han en rekke skremmende hemmeligheter og blir hjemsøkt av en kvinne kledd i svart.

«The Woman in Black» er kjent for sin enkle produksjonsdesign og bruk av minimal scenografi og spesialeffekter. Stykket er vanligvis spilt av bare to skuespillere som spiller alle rollene, og bruker lyd- og lysdesign for å skape en uhyggelig atmosfære. Stykket tar opp temaer som død, sorg og frykt, og er kjent for sin evne til å skape en intens og skremmende opplevelse for publikum.

«The Woman in Black» har også blitt tilpasset til en roman og en spillefilm, begge med samme navn. Teaterproduksjonen har vært en langvarig suksess, og har blitt spilt på West End i London i over 30 år, og har også hatt suksessfulle oppsetninger i mange andre land rundt om i verden.

Mapsign Fortune Theatre, Russell Street, London, WC2B 5HHR
Tube London Covent Gardens

Billetter The Woman in Black teater