Two Strangers

Two Strangers musikal London

Two Strangers (Carry a Cake Across New York), den nye britiske musikalen av Jim Barne og Kit Buchan, har tatt West End med storm siden premieren på Criterion Theatre i Piccadilly Circus i mars 2024. Den forfriskende originale forestillingen er en blanding av romantikk, komedie og kulturkollisjon, og er perfekt for alle som leter etter en underholdende og hjertevarm teateropplevelse.

Dougal, en naiv og optimistisk brite, ankommer New York for å delta i sin fars andre bryllup. Den eneste han vet om sin far er at han gifter seg med en amerikansk kvinne. Ved ankomst møter han Robin, brudens søster, en travel og sarkastisk New Yorker. De to er umiddelbart tiltrukket av hverandre, men med sine kontrasterende personligheter og bakgrunner virker en romanse usannsynlig.

Men da Dougal mister kaken til bryllupet, må han og Robin samarbeide for å finne en ny en og levere den i tide. Underveis navigerer de gjennom New Yorks gater, møter fargerike karakterer og lærer om hverandres kulturer. De oppdager at de har mer til felles enn de først trodde, og en gnist av kjærlighet begynner å blomstre.

Two Strangers (Carry a Cake Across New York) er en sjarmerende og morsom musikal med fengende sanger, et talentfullt cast og et flott scenografi. Den feirer kjærlighet, eventyr og det å finne sin plass i verden.

Billetter Two Strangers musical London

Mestselgende musikaler

Lion King