The Taming of the Shrew

The Taming of the Shrew teater London

Shakespeares klassiske komedie  The Taming of the Shrew og byr på en energisk og morsom forestilling.

Forestillingen følger den sta og uavhengige Katherine, datter av en rik godseier, som nekter å gifte seg med noen. Når den sjarmerende Petruchio ankommer byen, bestemmer han seg for å temme den ville Katherina og vinne hennes hånd.

Gjennom en rekke komiske scener ser vi Petruchio bruke forskjellige taktikker for å bryte ned Katharinas motstand. Han tvinger henne til å sultne, nekter henne søvn, og til og med kler henne opp i narreklær.

Til tross for Petruchios harde metoder, begynner Katherine gradvis å bli tiltrukket av ham. Hun ser hans styrke og besluttsomhet, og hun begynner å respektere ham.

Forestillingen på Globe er full av liv og energi. Skuespillerne leverer sterke prestasjoner, og regissøren bruker Globetheaterets unike setting til å skape en engasjerende og underholdende atmosfære.

«The Taming of the Shrew» er en morsom og tankevekkende komedie som fortsetter å være relevant i dag. Forestillingen på Globe er en perfekt mulighet til å se dette klassiske verket i en ny og spennende setting.

Forestillingen er en morsom og underholdende opplevelse for alle, og passer for både erfarne teatergjengere og de som er nye i Shakespeares verden.

Hvis du er i London, er «The Taming of the Shrew» på Globe et must-see!

Billetter The Taming of the Shrew teater London