Standing at the Sky’s Edge

Standing at the Sky’s Edge musikal London

Standing at the Sky’s Edge, en ny musikal basert på romanen «The Sky’s Edge» av William Boyd, har tatt London med storm siden premieren på National Theatre i februar 2024. Den gripende fortellingen tar oss med til en alternativ versjon av 1930-tallets England, der en gruppe mennesker må konfrontere de mørke kreftene som truer med å ødelegge verden.

I en tid preget av politisk uro og sosial urettferdighet, følger vi tre unge mennesker fra forskjellige bakgrunner: Lawrence, en idealistisk ung mann; Nina, en kunstner med en mystisk fortid; og Tom, en krigsveteran plaget av traumer. De blir dratt inn i en verden av spionasje og motstandsbevegelse, og må bruke all sin mot og kløkt for å overleve.

Musikalen blander elementer av historie, fantasy og science fiction på en unik måte. Scenografien er mørk og atmosfærisk, og musikken er en blanding av folkemusikk, elektronika og klassisk musikk. De gripende sangene og de kraftfulle scenene vil garantert røre deg og bli hos deg lenge etter at du har sett forestillingen.

Musikalen utfordrer oss til å reflektere over vår egen historie og de farer vi står overfor i dag. Den er et must-see for alle som er interessert i teater, musikk og historie.

Billetter Standing at the Sky’s Edge musical London

Mestselgende musikaler

Lion King