Shrek The Musical

Shrek The Musical musikal London

Shrek The Musical, den morsomme og hjertevarme musikalen basert på den populære DreamWorks-filmen, har trollbundet publikum i London siden premieren. Den fargerike og energiske forestillingen tar oss med på en eventyrlig reise til sumpen der Shrek, en grønn ogre, bor alene.

Når en gruppe eventyrfigurer, inkludert Fiona, Askepott, Tornerose og Rapunzel, blir forvist til Shreks sump av den onde Lord Farquaad, må Shrek og hans trofaste kompanjong Donkey ta dem med på en reise for å redde Fiona og stoppe Farquaad. Underveis møter de en rekke fargerike karakterer, og lærer at kjærlighet kan komme fra de mest uventede steder.

Musikalen er full av fengende sanger, morsomme vitser og spennende dansenumre. De talentfulle skuespillerne og sangerne bringer karakterene til live med lidenskap og energi. Scenografien er fargerik og fantasifull, og kostymene er imponerende.

Shrek The Musical er en perfekt opplevelse for hele familien. Den er full av humor, hjertevarme og budskapet om at det er indre skjønnhet som teller. Den vil garantert underholde deg og sette deg i godt humør.

Billetter Shrek The Musical London

Mestselgende musikaler

Lion King