Afternoon Tea i Criterion restaurant på Picadilly Circus
Om dagen er Savini at Criterion en Grand Café som tilbyr en overdådig setting for elegante frokoster, med duften av nytraktet kaffe og hjemmebakte croissanter som fyller luften, sammen med sløve lunsjer og overbærende ettermiddagste med infusjoner fra hele verden og munn. -vanning av kaker og bakverk. Men når solen går ned, forvandler Savini at Criterion seg til hovedstadens mest glamorøse nattdestinasjon. Den ikoniske baren – der Sir Arthur Conan Doyle arrangerte det første møtet mellom Sherlock Holmes og Dr Watson – er det perfekte stedet for en aperitiff eller cocktail. Med de praktfulle lysekronene som lyser opp sølvtøyet, tilbyr restauranten en kveld med god mat, mens kjøkkensjef Giovanni Bon tilbyr sitt eget syn på berømte regionale retter. Med et nikk til Savinis arv, inkluderer signaturprisen kalve-ossobucco med safranrisotto; parpardelle med villsvin raout & einer saus og selvfølgelig Savinis legendariske tiramisu. Som reflekterer over Savinis forhold til Italias beste leverandører, er Savini at Criterion også hjemmet til en pulserende intern butikk som tilbyr et appetittvekkende utvalg av regionale delikatesser, fra tradisjonell balsamicoeddik, pasta, sauser og sennep til syltetøy, honning, trøfler og kaffe.
Adresse: 224 Piccadilly St, St James’s , London , W1J 9HP
Tube: Piccadilly Circus