A Playlist For The Revolution

A Playlist For The Revolution teater London

Verdenspremieren på AJ Yi’s A Playlist for the Revolution, en øm og overraskende historie om ung kjærlighet som kjemper for å overleve, åpner Bushs nye sesong.

En bryllupsfest i Hong Kong, 2018. To verdener kolliderer. En gnist tennes.

Jonathan er en tilknappet klassisk pianist, og han er ganske sikker på at livet hans vil se akkurat ut som faren hans sitt: en god jobb, en familie, og fast bosatt i Hong Kong.

Chloe skal begynne på universitetet i England, og hun er klar til å være den asiatiske Elle Woods. Med musikken til BTS, M.I.A og Beyonce (selvfølgelig), har hun store planer om å sette sitt preg.

Gjennom måneder med å dele meldinger, musikk-anbefalinger og senkvelds-bekjennelser, blir de begge revet med i løftet om hvordan noen uventet kan forandre verden din. Det de ikke innser er at verden rundt dem er i ferd med å forandre seg for alltid.

En romantisk komedie helt til det ikke lenger er det, A Playlist for the Revolution er satt mot bakgrunnen av de største demonstrasjonene i Hong Kongs historie. Dette eksplosive og dypt rørende stykket er en ny Bush-kommisjon, skrevet av AJ Yi og regissert av Emily Ling Williams.

Billetter A Playlist For The Revolution teater London