Noises Off

Noises Off teater London

Teaterstykket «Noises Off» er en britisk komedie av forfatteren Michael Frayn. Stykket handler om en teatergruppe som øver på en farse kalt «Nothing On», og følger prosessen fra første prøve til premiere og videre på turné.

Handlingen i stykket er delt opp i tre akter, og hver akt tar for seg forskjellige aspekter av teaterproduksjonen. Første akt viser generalprøven for stykket, andre akt viser produksjonen fra kulissene og tredje akt viser hvordan produksjonen har falt fra hverandre på slutten av turnéen.

Stykket er kjent for sin raske tempo og absurde situasjoner, og bruker meta-humor for å kommentere teaterproduksjonen og skuespillerne som er involvert. Det utforsker også temaer som misforståelser, kommunikasjon og forholdet mellom virkelighet og fiksjon.

«Noises Off» er en av de mest populære komediene på britisk teater og har blitt satt opp mange ganger verden over. Det er en morsom og underholdende forestilling som vil få publikum til å le og sette pris på teaterproduksjonen på en ny måte.

Billetter Noises Off teater