Next to Normal

Next to Normal musikal London

Next to Normal, den prisbelønte musikalen av Tom Kitt og Brian Yorkey, har endelig ankommet Londons West End. Dette er  en gripende og tankevekkende reise inn i en families kamp med mental helse.

Diana Goodman, en middelaldrende husmor, sliter med bipolar lidelse og dens innvirkning på familien hennes. Hennes mann, Dan, og sønnen, Gabe, prøver å støtte henne, men de sliter med å forstå hennes lidelse og dens effekter på deres liv.

Musikalen følger Dianas reise gjennom behandling, tilbakefall og håp. Den utforsker temaer som mental helse, sorg, kjærlighet og motstandskraft med en ærlighet og råhet som er både hjerteskjærende og inspirerende.

Next to Normal har et originalt partitur av Tom Kitt, med tekster av Brian Yorkey. Musikken er både vakker og hjerteskjærende, og fanger perfekt de komplekse følelsene i historien.

Maureen Lipman spiller Diana Goodman i en gripende og kraftfull prestasjon. De andre rolleinnehaverne inkluderer Johnathan Bailey, Gordon Blain og Sharon Small.

Next to Normal er en perfekt forestilling for alle som har blitt berørt av mental helse. Den vil garantert få deg til å le, gråte og reflektere over dine egne erfaringer med kjærlighet, tap og håp.

Billetter Next to Normal musical London

Mestselgende musikaler

Lion King