London musikalen Moulin Rouge

Musikalen Moulin Rouge er basert på den populære filmen med samme navn, og følger den samme grunnleggende historien. Handlingen finner sted på Moulin Rouge i Paris på slutten av 1800-tallet og følger den unge skribenten Christian som blir forelsket i den vakre danseren Satine.

Satine er en stjerne i Moulin Rouge, og hun og Christian innleder en lidenskapelig affære. Men forholdet deres blir satt på prøve når den rike hertugen av Monroth også blir forelsket i Satine og tilbyr henne en mulighet til å bli en ekte operastjerne. Satine må velge mellom kjærligheten til Christian og muligheten til å realisere drømmen sin.

Moulin Rouge-musikalen inkluderer mange av de samme sangerne som i filmen, inkludert «Lady Marmalade», «Come What May» og «Your Song». Musikalen har også en rekke fargerike og fantastiske kostymer og scenerier som tar publikum med tilbake til Belle Epoque-Paris.

Moulin Rouge-musikalen er en livlig og energisk produksjon med imponerende sang- og dansenumre som tar publikum med på en reise gjennom kjærlighet, tap og musikkens kraft til å samle mennesker.

Billetter Moulin Rouge! The Musical

Mestselgende musikaler

Lion King