Mean Girls

Mean Girls musikal London

Mean Girls, den etterlengtede musikalversjonen av den populære filmen med samme navn, har tatt West End med storm. Den morsomme og tankevekkende forestillingen følger Cady Heron, en tenåringsjente som flytter fra Afrika til USA og må navigere i det brutale hierarkiet på en amerikansk high school.

Cady blir raskt dratt inn i «Plastics», en gruppe populære jenter ledet av den onde Regina George. Men hun blir også venn med Janis Ian og Damian Hubbard, to outsidere som hjelper henne å se gjennom Plastics’ fasade og stå opp mot Reginas tyranniske styre.

Musikalen har et originalt partitur av Jeff Richmond, med tekster av Nell Benjamin og et manus av Tina Fey, som også skrev manuset til filmen. Med fengende sanger, skarpe dialoger og et energisk cast, tar Mean Girls oss med på en komisk og tankevekkende reise om tenåringsliv, sosialt press og vennskap.

Mean Girls er en perfekt forestilling for alle som har vært tenåringer eller som kan huske hvordan det var å være det. Den vil garantert få deg til å le, gråte og reflektere over dine egne erfaringer med vennskap, popularitet og selvtillit.

Billetter Mean Girls musical London

Mestselgende musikaler

Lion King