Matilda musikal London

Musikalen Matilda er basert på Roald Dahls populære barnebok med samme navn, og følger historien om en ung jente med ekstraordinære evner.

Matilda Wormwood er en intelligent og nysgjerrig jente som blir født inn i en familie som ikke setter pris på hennes evner. Foreldrene hennes, Mr. og Mrs. Wormwood, bryr seg ikke om Matildas lidenskap for lesing og kunnskap, og sender henne heller til en skole som blir drevet av den grusomme rektoren, Miss Trunchbull.

På skolen møter Matilda nye venner, inkludert sin lærer, Miss Honey, som ser potensialet hennes og oppmuntrer henne til å forfølge sine drømmer og evner. Men Miss Trunchbull er en truende skikkelse, og Matilda bestemmer seg for å bruke sine evner til å stå opp for seg selv og vennene sine.

Gjennom sang og dans, utforsker musikalen Matildas reise mens hun navigerer seg gjennom livet som et unikt individ med spesielle evner. Musikalen viser også hvordan Matilda til slutt klarer å overvinne hindringer og motgang for å finne en følelse av hjem og en følelse av familie.

Matilda er kjent for sin imponerende scenografi og energiske musikk, inkludert sanger som «Naughty», «Revolting Children» og «When I Grow Up».

Billetter Matilda musical

Mestselgende musikaler

Lion King