mamma mia! the party i london

Mamma Mia The Party musical london

billetter mamma mia the party
fra 1900,-

Musikalen spilles ikke for øyeblikket. Tilbake senere i 2021.

Du har sett musikalen. Du har sett filmen. Nå kan du oppleve  MAMMA MIA! THE PARTY.

Tilbring en magisk sommerkveld sammen med venner i en gresk taverna hvor vertskapet tilbyr dans, middag og ditt livs opplevelse!
Møt taverna eieren  Nikos og hans familie hvor deres historie utfolder seg i en strålende aften med sang, dans og feiring.
Forestillingen inneholder alle dine ABBA favoritter  framført av skuespillere og musikere rundt i hele lokalet. Nyt den greske øyas atmosfære og nyt  Mediterranean mat og drikke!

Bli med på denne uforglemmelige opplevelsen når Mamma Mia! The Party åpner sine dører i Londons The O2 sommeren 2019.

Sitteplasser
Premium: De beste plassene
Band A: Utmerket plassering midt i hjertet av begivenhetene
Band B: Gode ​​seter med utsikt over gårdsplassen

Hva er inkludert?

Forestillingen varer rundt fire timer som inkluderer underholdningen et tre-retters måltid, og muligheten til å danse til ABBA musikk etter showet.
Du kan ankomme opptil en time før starten av showet for å mingle med dine venner, ta et glass ouzo, og nyte appertiffene. Drikkevarer kan kjøpes separat. Ta kontakt med oss ​​dersom du har spessielle diett ønsker.
Bord reserveres i rekkefølgen for mottak av bestilling. Gruppebestillinger vil bli sittende sammen, med mindre grupper eller par tildeles sitteplasser på bord for opptil 8 og større grupper fordelt over tilstøtende bord. De største bordene har plass til 10 personer.

Adresse: The O2, Peninsula Square London SE10 0DX
Tube stasjon: North Greenwich på Jubilee Line

Recent Posts