mamma mia! the party i london

Mamma Mia The Party

billetter mamma mia the party

Du har sett musikalen. Du har sett filmen. Nå kan du oppleve  MAMMA MIA! THE PARTY.

Tilbring en magisk sommerkveld sammen med venner i en gresk taverna hvor vertskapet tilbyr dans, middag og ditt livs opplevelse!
Møt taverna eieren  Nikos og hans familie hvor deres historie utfolder seg i en strålende aften med sang, dans og feiring.
Forestillingen inneholder alle dine ABBA favoritter  framført av skuespillere og musikere rundt i hele lokalet. Nyt den greske øyas atmosfære og nyt  Mediterranean mat og drikke!

Bli med på denne uforglemmelige opplevelsen når Mamma Mia! The Party åpner sine dører i Londons The O2 sommeren 2019.

Sitteplasser
Premium: De beste plassene
Band A: Utmerket plassering midt i hjertet av begivenhetene
Band B: Gode ​​seter med utsikt over gårdsplassen

Hva er inkludert?

Forestillingen varer rundt fire timer som inkluderer underholdningen et tre-retters måltid, og muligheten til å danse til ABBA musikk etter showet.
Du kan ankomme opptil en time før starten av showet for å mingle med dine venner, ta et glass ouzo, og nyte appertiffene. Drikkevarer kan kjøpes separat. Ta kontakt med oss ​​dersom du har spessielle diett ønsker.
Bord reserveres i rekkefølgen for mottak av bestilling. Gruppebestillinger vil bli sittende sammen, med mindre grupper eller par tildeles sitteplasser på bord for opptil 8 og større grupper fordelt over tilstøtende bord. De største bordene har plass til 10 personer.

Adresse: The O2, Peninsula Square London SE10 0DX
Tube stasjon: North Greenwich på Jubilee Line

Recent Posts