Magic Goes Wrong teater London

Magic Goes Wrong

billetter Magic Goes Wrong

«Magic Goes Wrong» er en komedie som ble skrevet av Mischief Theatre Company i samarbeid med magikeren og komikeren Derren Brown. Stykket følger en gruppe amatørtryllekunstnere som skal holde en forestilling til ære for sin avdøde kollega. Imidlertid går ting raskt galt når tryllekunstnerne feiler i sine triks og scenen blir kaotisk.

Handlingen utspiller seg i et fiktivt teater som heter «The Spiegeltent». Publikum får se en rekke trylletriks som går galt, inkludert en forsvinningshandling som fører til at en tryllekunstner blir sendt til feil sted, en levitasjon som går for høyt opp og en bjørn som viser seg å være mer utfordrende å kontrollere enn forventet. Samtidig som tryllekunstnerne forsøker å holde showet gående og unngå skader på scenen, oppstår det også interne konflikter og hemmeligheter blir avslørt.

«Magic Goes Wrong» er en morsom og fartsfylt komedie med mye visuell humor og forutsigbare triks som går galt på uventede måter. Stykket kombinerer elementer fra tryllekunst og teater, og utforsker også temaer som vennskap, lojalitet og kreativitet.