A Little Life

A Little Life teater London

«A Little Life» er et skuespill av amerikanske Hanya Yanagihara. Det handler om fire mannlige venner som har flyttet til New York for å starte sine karrierer og liv sammen, og følger deres liv og relasjoner over flere tiår. Hovedfokuset i stykket er på en av vennene, Jude, som har en traumatisk barndom og sliter med å takle traumene gjennom hele livet.

Stykket tar opp temaer som vennskap, kjærlighet, seksualitet, mental helse og traumer, og utforsker hvordan fortiden kan påvirke nåtiden og fremtiden. «A Little Life» er kjent for sin dybde og kompleksitet i karakterene og deres relasjoner, samt for sin utforskning av temaer som ofte ikke blir tatt opp i skuespill.

Skuespillet «A Little Life» er faktisk basert på romanen med samme navn av Hanya Yanagihara, som ble utgitt i 2015. Romanen ble en bestselger og ble nominert til flere litterære priser, inkludert Booker-prisen og National Book Award. Det har ikke blitt laget en teaterproduksjon av «A Little Life» ennå, men det har vært snakk om å gjøre det i fremtiden.

Mapsign Harold Pinter Theatre, 6 Panton Street London SW1Y 4DN
Tube London Leicester Square

Billetter A Little Life teater