Life Of Pi teater London

Life of Pi

Kjøp billetter Life Of Pi teater

Teaterstykket Life Of Pi er basert på Yann Martel’s roman med samme navn, og følger historien til en ung indisk mann ved navn Pi Patel. Handlingen starter med at Pi, nå en eldre mann, forteller historien sin til en forfatter som er på jakt etter en inspirasjon til en ny bok.

Vi følger Pi som vokser opp i India, i en familie som driver en dyrehage. Pi er fascinert av religion og søker kunnskap og mening i alle religionene han kan lære om. Når familien hans bestemmer seg for å flytte til Canada, må de frakte dyrene deres over havet. Men på vei over Atlanterhavet, går skipet de er på, ned, og Pi blir den eneste overlevende, sammen med en bengalsk tiger ved navn Richard Parker.

Resten av historien utforsker Pi’s kamp for å overleve på en flåte midt ute på havet, mens han må navigere gjennom farlige farvann og håndtere en stor og farlig tiger som deler plassen med ham. Det er også en underliggende tema om tro og overlevelse, og hvordan en person kan finne meningen i livet sitt i selv de mest utfordrende situasjoner.