Kiss Me, Kate

Kiss me Kate musikal London

Kiss Me, Kate, Cole Porters ikoniske musikal, er tilbake i London. Den er full av smittende energi, humor og romanse, og er en perfekt opplevelse for alle som elsker en god musikal.

Basert på William Shakespeares «The Taming of the Shrew», forteller Kiss Me, Kate historien om Fred Graham og Lilli Vanessi, to skarpe skuespillere som spiller mot hverandre i en Broadway-produksjon av Shakespeares komedie. De er også et ektepar, og gnistene flyr både på og utenfor scenen.

Musikalen er full av Porters mest kjente sanger, inkludert «Always True to You in My Fashion», «Wunderbar» og «Brush Up Your Shakespeare». De fengende melodiene og de morsomme tekstene vil garantert sette deg i humør.

Produsert av The Really Useful Group, har Kiss Me, Kate et talentfullt cast og et imponerende scenografi. Den er regissert av Adrian Noble, med koreografi av Stephen Mear og musikalsk ledelse av Neil MacColl.

Hvis du er i London og leter etter en underholdende og uforglemmelig teateropplevelse, er Kiss Me, Kate et must-see. La deg forføre av den magiske atmosfæren og bli med på en musikalsk reise du aldri vil glemme.

Uansett om du er en fan av Shakespeare, Cole Porter eller musikaler generelt, er Kiss Me, Kate en forestilling du ikke vil gå glipp av.

Billetter Kiss me Kate musical London

Mestselgende musikaler

Lion King