Jersey Boys musikal London

Musikalen Jersey Boys er en biografisk musikal om den amerikanske rockegruppen The Four Seasons, og følger deres reise fra begynnelsen på 1960-tallet til deres store suksess på 1970-tallet.

Historien fortelles fra perspektivet til hver av de fire medlemmene i gruppen: Tommy DeVito, Bob Gaudio, Nick Massi og Frankie Valli. Musikalen utforsker temaer som vennskap, lojalitet og hvordan å overvinne utfordringer på veien til suksess.

Historien starter med at Tommy DeVito, en erfaren musiker, møter den unge Bob Gaudio, som skriver låter. De to bestemmer seg for å starte en gruppe og rekrutterer Nick Massi og Frankie Valli. Gruppen får suksess med hits som «Sherry», «Big Girls Don’t Cry» og «Walk Like a Man».

Men veien til suksess er ikke enkel, og gruppen støter på utfordringer som økonomiske problemer, rivalisering med andre band og personlige problemer. Tommy havner i problemer med mafiaen og gruppen står på randen av oppløsning. Men de klarer å overvinne disse utfordringene og fortsetter å ha stor suksess i mange år.

Jersey Boys er kjent for sin energiske musikk, inkludert mange av The Four Seasons’ største hits, samt den rørende historien om vennskap og suksess i musikkindustrien.

Billetter Jersey Boys musikal

Mestselgende musikaler