Harry Potter and the Cursed Child London Parts One & Two

Det er magi i hvert eneste øyeblikk på Harry Potter and the Cursed Child, det mest prisbelønte teaterstykket i historien og «en av de mest definerende popkulturhendelsene i tiåret» (Forbes). Og nå bringer den åttende Harry Potter-historien magien tilbake til Londons West End fra 14. oktober.

19 år etter at Harry, Ron og Hermione reddet trollmannsverdenen, er de tilbake på et mest ekstraordinært nytt eventyr – denne gangen sammen med en modig ny generasjon som nettopp har ankommet den legendariske Hogwarts skolen for hekseri og trolldom. Gjør deg klar for spektakulære trylleformularer, et heseblesende løp gjennom tid og en episk kamp for å stoppe mystiske krefter, alt mens fremtiden henger i balanse.

Denne unike teateropplevelsen er fullpakket med «spennende teatralitet og pulserende fortellerteknikk» (The Hollywood Reporter). Den vil etterlate deg «lydløst imponert, med heiarop og gispende» (The Telegraph), mens «visjoner av ren fortryllelse sender frysninger nedover ryggen din» (Rolling Stone). «Det er utenomjordisk, det er magi, det er en hit» (The Times).

Important Information

Forestillingen er i to deler på 2t 45min hver. Del 1 går midt på dagen, og del 2 går på kvelden, samme dag og samme sted.

Part One
Wednesday 2.00pm
Friday 2.00pm
Saturday 2.00pm
Sunday 1.00pm
Part Two
Wednesday 7.00pm
Friday 7.00pm
Saturday 7.00pm
Sunday 6.00pm

Vennligst prøv å ankomme en time før starttidspunktet for hver forestilling for å sikre at du får satt deg i god tid. Det er barer og en offisiell merchandise-kiosk å nyte før showet, og de som kommer for sent vil ikke komme inn og se forestillingen. Ingen kofferter eller store vesker (over 41 x 31 x 16 cm) vil bli tillatt inn i teaterbygningen, og det vil være ingen lagringsplass umiddelbart utenfor. Vennligst ordne med å legge igjen kofferter og store vesker et annet sted. Alle tillatte vesker vil bli undersøkt ved hver inngang til teateret.

Billetter Harry Potter and the Cursed Child London

Mestselgende musikaler

Lion King