Guys & Dolls - Standing Immersive

Guys & Dolls musikal London

Guys and Dolls er en musikal som hadde sin urpremiere på Broadway i 1950. Musikalen er skrevet av Frank Loesser, med manus av Jo Swerling og Abe Burrows. Stykket er basert på en serie noveller av Damon Runyon, og er satt til New York City på 1950-tallet.

Handlingen i Guys and Dolls følger en gruppe småkriminelle og deres kjærester og koner. Hovedpersonen er Nathan Detroit, en kjeltring som leter etter et sted å arrangere en ulovlig gambling-turnering, samtidig som han prøver å unngå å bli fanget av politiet. Samtidig prøver hans kone Adelaide å overtale ham til å gifte seg, og en annen karakter, Sky Masterson, blir involvert i en innsats om å ta en kvinne på en dyr date.

Musikken i Guys and Dolls er en blanding av jazz, blues og showtunes, med kjente sanger som «Luck Be a Lady», «Sit Down, You’re Rockin’ the Boat» og «I’ve Never Been in Love Before». Stykket har blitt berømt for sin humoristiske dialog og karismatiske karakterer, og har blitt en klassiker innen musikal-teater.

Guys and Dolls har blitt satt opp på scener over hele verden, inkludert London’s West End, hvor den første oppsetningen fant sted i 1953. Musikalen har også blitt filmatisert og tilpasset til TV-produksjoner og revivals.

NB. Gjør oppmerksom på at det er ståplasser på disse forestillingene og du kan bli flyttet rundt i løpet av showet.

Billetter Guys & Dolls musical London

Mestselgende musikaler

Lion King