Glory Ride

Glory Ride musical London

Gino Bartali, vinner av Tour de France og en av de mest elskede italienske idrettsutøverne gjennom tidene, hadde et hemmelig liv.

Med sykkelkarrieren som dekkmantel syklet Bartali tusenvis av mil mellom byer over hele Italia. Skjult i sykkelrammen hadde han forfalskede identitetskort og andre hemmelige dokumenter for å hjelpe ofre for andre verdenskrig å krysse grenser til sikkerhet fra Mussolinis fascistregime. Innsatsen hans reddet hundrevis av forfulgte jøder og andre flyktninger, mange av dem barn.

Bartali var en lokal helt så vel som en nasjonal frontfigur, kjent i sitt samfunn for sin ubøyelige innsats for å hjelpe andre. Hans historie har en kraftig melding til dagens publikum om mot, lojalitet og å gjøre det riktige uansett konsekvensene.

Regissert av Olivier-vinner Kelly Devine, har GLORY RIDE blitt utviklet gjennom workshops i New York og Los Angeles, samt en serie utsolgte scenekonserter i London i fjor på The Other Palace.

Ikke gå glipp av denne sjansen til å oppleve denne utrolige sanne historien som kombinerer kupp, historie, humor og menneskehet med en storslagen ny musikk av far og datter teamet Victoria og Todd Buchholz.

Mapsign
Charing Cross Theatre, London

Billetter Glory Ride musikal London

Mestselgende musikaler

Lion King