Frozen The Musical London

Frozen The Musical London

Musikalen «Frozen» er basert på Disney-filmen med samme navn fra 2013, og følger historien om søstrene Anna og Elsa i kongeriket Arendelle.

Handlingen starter med at Anna og Elsa mister foreldrene sine i en ulykke, og Elsa arver tronen som dronning. Men når Elsa ved et uhell avslører sine magiske krefter for folket i Arendelle, rømmer hun fra slottet og utløser uforutsigbare klimatiske forhold som setter hele kongeriket i fare.

Anna bestemmer seg for å finne søsteren sin og overbevise henne om å stoppe snøstormene, og på veien møter hun Kristoff, reinsdyret hans Sven og snømannen Olaf. Sammen legger de ut på en farlig og magisk reise for å redde Arendelle og gjenopprette forholdet mellom Anna og Elsa.

Musikalen inneholder en rekke kjente sanger fra filmen, inkludert «Let It Go», «Do You Want to Build a Snowman?» og «For the First Time in Forever», samt flere nye sanger spesielt skrevet for musikalen. «Frozen» er en fengslende og hjertevarm musikal om søsterskap, kjærlighet og å lære å akseptere seg selv for den man er.

Billetter musikalen Frozen

Mestselgende musikaler

Lion King