Only Fools and Horses musical London

«Only Fools and Horses: The Musical» er en musikal basert på den britiske komiserien med samme navn, som opprinnelig ble sendt på TV fra 1981 til 2003. Musikalen har en original historie som følger hovedpersonene Del Boy, Rodney og Grandad på jakt etter en stor sum penger.

Handlingen finner sted i Peckham, Sør-London, hvor brødrene Derek «Del Boy» Trotter og Rodney Trotter prøver å skaffe penger på ulike måter. En dag kommer en sjanse til å tjene store penger når Del Boy kjøper et gammelt maleri som kan være verdifullt. Brødrene selger maleriet på auksjon, men når kjøperen dør kort tid etterpå, innser de at maleriet kanskje ikke var så verdifullt som de trodde.

Del Boy og Rodney bestemmer seg for å gjøre det godt igjen ved å delta i en hesteløpturnering, men deres motstandere inkluderer en farlig gangster som har planer om å sabotere dem. Gjennom musikken og dansen opplever publikum spenning og latter når brødrene forsøker å overvinne hindringer og finne lykken.

Musikalen inkluderer kjente sanger fra TV-serien, som «Only Fools and Horses Theme Song», «Hooky Street» og «Chandelier Swing», samt originale sanger skrevet spesielt for musikalen.

Mapsign Theatre Royal Haymarket, 8 Haymarket London SW1Y 4HT
Tube London Picadilly Circus

Billetter Only Fools and Horses musikal

Mestselgende musikaler

Lion King