Faulty Towers på President Hotel

«Faulty Towers The Dining Experience» er en interaktiv teaterproduksjon som kombinerer skuespill og middagsservering. Stykket er basert på den populære britiske TV-serien «Fawlty Towers» fra 1970-tallet, som ble skapt av John Cleese og Connie Booth. Teaterproduksjonen har blitt satt opp på ulike steder rundt om i verden, og har blitt spilt for over en million mennesker siden den først ble lansert i 1997.

I «Faulty Towers The Dining Experience» møter publikum de eksentriske karakterene Basil, Sybil og Manuel, som er ansatte på det fiktive hotellet Faulty Towers. Skuespillerne går rundt i lokalet og interagerer med publikum mens de spiller ut scener fra TV-serien og improviserer rundt dem. Samtidig blir publikum servert en tre-retters middag, og skuespillerne bruker matserveringssituasjoner for å skape morsomme og uventede øyeblikk.

Stykket er kjent for sin humor og interaktive natur, og gir publikum en unik teateropplevelse som kombinerer skuespill, mat og underholdning. «Faulty Towers The Dining Experience» har mottatt positive anmeldelser og har blitt en populær attraksjon på festivaler, teaterlokaler og restauranter over hele verden.

Mapsign President Hotel, Guilford Street, London, WC1N 1DB
Tube London Russel Square

Billetter Faulty Towers teater London